viiva
  stratoco

 

 

banneri

Etusivu > Yritys

 

Yritys

Stratoco Oy on perustettu vuonna 1994 ja on toiminut Wolf -ilmanvaihtolaitteiden edustajana Suomessa aina vuoteen 2004, jolloin Stratoco Oy yhdistyi Etelä-Suomen Ilmastointi Oy:n kanssa. Stratoco Oy:n koko liiketoiminta siirtyi Etelä-Suomen Ilmastointi Oy:lle, joka otti vastatakseen kaikki Stratoco Oy:n vastuut ja velvoitteet: toimitukset, tarjoukset, takuuasiat, myynnin jatkuvuuden yms. Etelä-Suomen Ilmastointi Oy otti jo markkinoilla vakiintuneen Stratoco nimen aputoiminimekseen ja jatkaa Wolf -ilmanvaihtokoneiden markkinointia ja maahantuontia, kuten Stratoco Oy, samalla henkilöstöllä ja organisaatiolla.

Stratoco on ilmanvaihdon moniosaaja, joka toimii sekä kotimaassa että kansainvälisesti muiden muassa Baltian maissa sekä Venäjällä. Myynnistä ja asiakaspalvelusta huolehtivat erilliset myyntiyritykset ympäri Suomea.Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu varmat ja nopeat toimitukset sekä joustava yhteistyö suunnittelijoiden ja loppukäyttäjien kanssa.

Liikevaihdoltaan Etelä-Suomen Ilmastointi Oy on alansa viiden parhaan joukossa ja on yhtenä harvoista saanut AAA -luottoluokituksen, joka on myönnetty vain 4,3%:lle suomalaisista yrityksistä.

Kartta

Toimitusjohtaja
Jukka-Pekka Pullinen
E-mail: j-p.pullinen (at) stratoco.fi
GSM: 0400 400 440

Tekninen myynti
Jukka Meskanen
E-mail: jukka.meskanen (at) stratoco.fi

Tekninen myynti
Risto Nokka
E-mail: risto.nokka (at) stratoco.fi
GSM: 0500 923 984

Toimistosihteeri
Tarja Pullinen
E-mail: tarja.pullinen (at) stratoco.fi

 

viiva

uutiset

referenssit

materiaalit

  Etelä-Suomen Ilmastointi Oy - Stratoco - Uranuksenkuja 15, 01480 Vantaa, puh: 09 851 1200             Copyrigt © 2009 Stratoco