viiva
  stratoco

 

 

banneri

Etusivu > Wolf

 

Wolf

Täydellinen omistautuminen ja osaaminen on nostanut Wolf -yhtiön johtavaksi valmistajaksi maailman ilmankäsittely- ja lämmitys-teknologian alalla. Preussag ryhmän jäsenenä, Wolf katsoo ylpeänä taaksepäin yli kolmenkymmenen vuoden jatkuvaa kasvua.

Wolf on perustettu vuonna 1965. Alunperin Wolf oli erikoistunut toimittamaan kuivauslaitteita panimoteollisuudelle humalakasvin käsittelyyn. Vuonna 1973 Wolf aloitti ilmankäsittelylaitteiden tuotannon. Vuonna 1981 Wolf -yhtiö oli saavuttanut markkinajohtajuuden ilmankäsittelylaitteissa ja aloitti lämmityskattiloiden valmistuksen. Tuotevalikoima kasvoi tasaisesti tulevina vuosina ja vuonna 1994 Wolf aloitti kaasulämmittimien tuotannon. Kahta vuotta myöhemmin Wolf lisäsi aurinkoenergiateknologian valikoimiinsa, tullen näin täyden palvelun toimittajaksi lämmitystekniikassa.

Wolf on asettanut itselleen korkeat tavoitteet tuottaa tekniikkaa joka palvelee ihmistä. Avainasemassa ovat kehitystyö, korkealuokkaiset tuotteet, erinomainen asiakastuki sekä täydellisen luotettava palvelu. Laadusta kertoo muun muassa se, että Wolf oli alallaan ensimmäinen, joka vastaanotti DIN ISO 9001-sertifikaatin laadukkaasta toiminnastaan - tämä tapahtui jo vuonna 1989.

Wolf uskoo jatkuvaan kasvuun ja tuotevalikoiman laajentamiseen, kanavoiden ja käyttäen hyödyksi koko innovatiivista voimaansa, luovuutta ja osaamistaan vastatakseen markkinoiden tarpeisiin.

Wolf -tuotteet ovat paras osoitus siitä, kuinka teknologia palvelee ihmistä. Tuotteet ovat helppoja asentaa, huoltaa ja käyttää. Huippuunsa viety tekniikka, ympäristötietoisuus ja omistautuminen näkyvät suunnittelutyössä. Matalat päästöt ja matala energiankulutus säästävät luontoa ja ympäristöä. Tuotteiden korkea laatu on tuonut Wolf -tuotteille halutun ”Good” suosituksen arvostetulta Stiftung Warentest organisaatiolta, joka on saksalainen kuluttajatutkimuslaitos. Yhtiön tuotteet ovat voittaneet ”Blue Angel” kunniamerkin ympäristöystävällisyydestään.

Wolf -yhtiön maailmanmaine perustuu erinomaiseen luotetta-vuuteen ja tuotteiden laatuun. Referenssikohteet sisältävätkin useita ympärimaailman tunnettuja nimiä, kuten:

Eiffel torni, Pariisi
Kaupungintalo, Sevilla
Queen Elisabeth ll, loistoristeilijä
Euroopan parlamentti, Luxemburg
The Ritz -hotelli, Lontoo

Lisää referenssikohteita löydät täältä.

Wolfin ja edustajien sivut muualla maailmassa, klikkaa tästä.

viiva

uutiset

referenssit

materiaalit

  Etelä-Suomen Ilmastointi Oy - Stratoco - Uranuksenkuja 15, 01480 Vantaa, puh: 09 851 1200             Copyrigt © 2009 Stratoco